Ексгравець «Валенсії» став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині

Ексгравець «Валенсії» став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині

Укрінформ
На Рівненщині амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» став володар двох баскетбольних Єврокубків у складі іспанської «Валенсії», колишній капітан збірної України, а нині - президент баскетбольного клубу «Рівне» та директор обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (ОСДЮСШОР) Сергій Ліщук.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська ОВА.

«Володар двох баскетбольних Єврокубків у складі іспанської «Валенсії», колишній капітан збірної України, багаторазовий чемпіон України, а нині - президент баскетбольного клубу "Рівне" та директор ОСДЮСШОР Сергій Ліщук став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині», - йдеться у повідомленні.

Ліщук пояснив, що вирішив стати амбасадором, адже пам’ятає ще з дитинства, як важливо спілкуватися з відомими спортсменами не через телевізор, а наживо, потиснути руку та почути пораду. У проєкті його місія – відвідувати змагання, спілкуватися з учасниками та мотивувати дітей. «Думаю, це дасть позитивні емоції для їх розвитку взагалі та спорту в цілому», - каже Ліщук.

Як нагадують в ОВА, президентський проєкт «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» - турнір з п'яти видів спорту. Це баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування. Він складається з декількох етапів, починаючи від шкільного і закінчуючи всеукраїнським. Мета - залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей, можливість самовиразитися, а також - психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.

Читайте також: В Івано-Франківську пройшов дитячий Фестиваль мінібаскетболу

Як інформують в ОВА, для участі в проєкті вже зареєструвалося понад дві сотні команд із Рівненщини. Цей процес триває. Завершиться реєстрація 1 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні стартують змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги під гаслом «Ми переможемо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-