«Білі янголи» евакуювали з Авдіївки ще двох жінок

«Білі янголи» евакуювали з Авдіївки ще двох жінок

Відео
Укрінформ
З обстрілюваної Авдіївки евакуаційній групі поліції «Білі янголи» вдалося вивезти ще двох жінок - одну поранену, другу з переломом руки.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Донецької області.

Правоохоронці розповіли, що в Авдіївці російські снаряди влучили в будинок подружжя - чоловіка вбило на місці, а дружина перебувала в критичному стані.

«Чоловіку було вже не допомогти, тому «Білі янголи» відразу почали рятувати 56-річну жінку. У неї були численні осколкові поранення всього тіла та пневмоторакс», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці надали постраждалій першу допомогу та помчали до місцевої лікарні, щоб стабілізувати її стан. Медики при світлі ліхтарів зробили все необхідне, щоб жінка витримала дорогу до шпиталю, де для неї вже готували операційну.

Поранена по дорозі розповіла, що вони з чоловіком не встигли у підвал, сховалися у ванній, але було 4-5 влучань одне за одним.

Крім того, разом з цією жінкою група «Білий янгол» евакуювала пенсіонерку, яка зламала руку та потребувала медичної допомоги.

Читайте також: «Білі янголи» вивезли з Авдіївки ще шістьох людей, двоє з яких травмовані

Екіпаж доставив обох жінок до безпечного місця та передав працівникам ДСНС, які доправили їх до лікарні.

Як повідомлялося, «Білі янголи» – сертифіковані парамедики, їхні автомобілі оснащені всім необхідним для допомоги людям у надзвичайних ситуаціях і пристосовані для перевезення маломобільних груп населення. Наряди укомплектовані, зокрема, дитячими бронежилетами.

Загалом за рік роботи груп «Білий янгол» з небезпечних територій евакуйовані вже понад шість тисяч людей, понад 600 з них - діти.

Місто Авдіївка на Донеччині постійно перебуває під обстрілами російських військ, тут не залишилося жодного вцілілого будинку.

фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-