У Краматорську вандали пошкодили мобільні укриття

У Краматорську вандали пошкодили мобільні укриття

Фото
Укрінформ
У Краматорську на Донеччині вандали вчергове пошкодили мобільні укриття. Влада міста просить жителів відповідально ставитись до цих споруд.

Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, передає Укрінформ.

«У Краматорську вандали вчергове пошкодили мобільні укриття. На цей раз комусь дуже закортіло забрати з укриття ручку дверей. Унаслідок скоєного акту вандалізму двері було заблоковано», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі спеціалісти міського управління з питань цивільного захисту відновлюють доступ до цього входу в укриття.

Міськрада звернулася до мешканців Краматорська з проханням відповідально ставитись до захисних споруд, а у випадку, якщо хтось став свідком скоєння подібних актів вандалізму, — негайно інформувати про це поліцію.

Читайте також: Перелік укриттів Києва адаптували для людей з порушеннями зору

Також влада міста констатувала, що минулого тижня комунальники виконали прибирання в укриттях та закликала всіх дотримуватися тут чистоти.

Як повідомляв Укрінформ, у Краматорську планували та потім встановили 21 мобільне захисне укриття у різних районах міста, у тому числі поблизу залізничного вокзалу.

Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні та інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-