Пошкоджені об'єкти інфраструктури: крім Нікополя за день росіяни атакували дві сусідні громади

Пошкоджені об'єкти інфраструктури: крім Нікополя за день росіяни атакували дві сусідні громади

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині 1 травня, окрім Нікополя, через ворожі обстріли постраждали Мирівська та Марганецька громади, зафіксовані пошкодження і руйнування житлових будинків та інфраструктурних об’єктів.

Про це у Телеграмі повідомляє начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Окрім Нікополя, де через ворога постраждали люди, від обстрілів протягом дня потерпали й Мирівська та Марганецька громади. Там минулося без поранених і загиблих. Але снарядами понівечило приватну оселю та лінію електропередач», - написав Лисак.

За його словами, у райцентрі пошкоджені не тільки медзаклад і будинки, а й два інфраструктурні об’єкти, вогнем знищено автівку.

Читайте також: Ворог атакував Нікополь з артилерії та дроном-камікадзе, постраждали четверо людей

Загалом росіяни протягом дня вдарили по Нікопольщині 10 дронами-камікадзе та тричі атакували важкою артилерією. Постраждали четверо людей.

За словами начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка, сім із десяти ворожих дронів-камікадзе, які сьогодні атакували Нікопольщину, знешкоджені.

«З десяти FPV-камікадзе Силами оборони України знешкоджено сім», - написав Євтушенко у Телеграмі.

Він також повідомив, що надвечір росіяни знову атакували Нікопольщину за допомогою FPV-дронів. Наслідки цих атак уточнюються.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у Дніпропетровській області російські війська п’ять разів атакували громади Нікопольщини артилерією та запустили три дрона-камікадзе. Зруйновані лінії електропередач, магазин, кафе та будинки.

Фото: Дніпропетровська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-