У Харкові було три влучання у центрі міста та вибух газу

У Харкові було три влучання у центрі міста та вибух газу

Фото
Укрінформ
У Харкові, за попередніми даними, внаслідок атаки РФ було три влучання у Шевченківському районі та, як наслідок, вибух газу.

Про це повідомив у Фейсбуці відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, передає Укрінформ.

Атака на Харків / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

“Вибухотехніки, які працюють на місцях, сходяться до думки, що було три прильоти і один вибух побутового газу. Однак ця інформація може бути уточнена. Що стосується виду ракети – це ймовірніше “Іскандер-К” чи “Кинджал”. Це найкоштовніші ракети російської федерації, які вони не пошкодували випустити по мирному району. Ми переживемо цей біль та дамо відповідь”, – сказав начальник управління Володимир Тимошко.

На місцях подій продовжують працювати усі екстрені служби: поліція, медики та рятувальники.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Пресслужба Харківської обласної прокуратури повідомила, що у Харкові кількість поранених унаслідок ракетних ударів Росії збільшилася до 47.

Читайте також: У Харкові після ударів РФ ліквідували три пожежі

Як повідомлялося, російські військові уранці 2 січня завдали по Харкову щонайменше 6 ударів.

Загинула 91-річна жінка. Станом на 11:30 відомо про 45 постраждалих, серед них 5 – діти. 38 людей знаходяться у лікарнях, із них троє – в тяжкому стані, одна людина – в комі.

За даними міської ради, внаслідок атаки РФ пошкоджено 33 будинки, газопровід і теплові мережі, також в районі ударів зараз немає світла, шість будинків тимчасово без опалення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-