У Харкові внаслідок ракетної атаки пошкоджений Будинок радіо

У Харкові внаслідок ракетної атаки пошкоджений Будинок радіо

Фото
Укрінформ
Внаслідок російського удару по центру Харкова ракетами "Іскандер-М" пошкоджень зазнав Будинок радіо — це офіс Суспільне Харків та Українського Радіо Харкова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

Зазначається, що в будівлі вилетіли вікна, зазнали пошкоджень система опалення, двері та стіни.

"Ми зробили кімнату, де журналісти могли б працювати під час блекаутів, тільки закінчили ремонт, навіть не встигли її облаштувати меблями. У кімнаті вибите скло, стеля пошкоджена. Постраждала система опалення — ми всю воду злили, бо на другому поверсі вирвані батареї. З другого поверху бігла вода на перший", — повідомила менеджерка Суспільне Харків Євгенія Колєнова.

Будинок радіо зазнає пошкоджень внаслідок ударів РФ не вперше.

"Стеля фактично знищена, вікна, які ми забивали, теж знищені — вікна винесло ще після першої атаки РФ на цей район, зараз — так зовсім погано. У моєму кабінеті немає вікон. У кабінеті головного інженера обвалилася стеля. Світло у будівлі є. Підвал не постраждав. Двері майже всі вже не зачиняються. Перебувати у цьому приміщенні тепер небезпечно. Дуже постраждали приміщення, які виходять на двір. Двір теж пошкоджений", — зазначила Колєнова.

31 грудня менеджмент фіксує пошкодження будівлі — зібрати ці дані попросила поліція, далі Суспільне Харків звернеться з заявою до правоохоронців.

"Ми всі працюємо дистанційно, у момент вибуху у будівлі був лише охоронець, він встиг сховатися в укритті", — додала Колєнова.

Читайте також: Під час ракетної атаки РФ на Харків постраждали журналісти німецького телеканалу ZDF

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області внаслідок нічних російських обстрілів загинули троє людей, у Харкові загалом постраждали 28 осіб.

Фото: Суспільне Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-