На Донеччині внаслідок обстрілів поранені п'ятеро цивільних

На Донеччині внаслідок обстрілів поранені п'ятеро цивільних

Укрінформ
Унаслідок обстрілів Красногорівки, Авдіївки та Торецька Донецької області поранення зазнали п'ятеро цивільних.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, за попередніми даними, ворог обстрілював населені пункти з реактивних систем залпового вогню «Град» і артилерії.

За інформацією прокурорів, 29 грудня окупанти обстріляли з артилерії приватний сектор у Красногорівці, внаслідок чого зазнали поранень 41-річний чоловік та 83-річна жінка, а також дістав травми чоловік 79 років, який перебував у власному будинку.

В Авдіївці внаслідок влучання засобів ураження по домоволодінню дістав тілесні ушкодження 50-річний місцевий житель, у вкрай важкому стані його доправили до лікарні.

Крім того, ворог завдав удару по Торецьку, на власному подвір’ї дістала осколкові поранення та перелом ноги жінка 60 років. Її госпіталізували.

Читайте також: Сили оборони відбили 29 атак на п'яти напрямках

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, російські війська в п'ятницю, 29 грудня, завдали по Україні масованого удару. З ночі загарбники атакували ударними дронами та ракетами різних типів. Загалом ворог використав 158 засобів повітряного нападу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-