Кількість постраждалих унаслідок ракетних ударів по Харкову зросла до 11

Кількість постраждалих унаслідок ракетних ударів по Харкову зросла до 11

Укрінформ
У Харкові кількість постраждалих унаслідок російських ракетних ударів зросла до 11.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передаєУкрінформ.

“Внаслідок ударів одна людина загинула – чоловік близько 35 років, 11 людей зазнали поранень”, – навів уточнені дані Синєгубов.

Речниця Харківської обласної військової адміністрації Олена Шаповал згодом уточнила: "Семеро людей перебувають у лікарні, двоє з них - у тяжкому стані".

Перебувати в укриттях щонайменше до 10 години закликав харків'ян начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

За інформацією Синєгубова, в місті зафіксовано руйнування та пошкодження складських і виробничих будівель, транспортного депо, підприємства.

“У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети. Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги”, – зазначив начальник ОВА.

Протягом минулої доби артилерійських і мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Уди Богодухівського району; Вовчанськ, Мала Вовча, Бударки Чугуївського району; Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району

“Ворог завдав авіаційних ударів у районі Петропавлівки та Глушківки Куп'янського району. ЗСУ відбили впродовж доби 24 атаки ворога біля Синьківки Куп'янського району”, – зазначив Синєгубов.

Читайте також: На фронті за добу - 53 зіткнення, авіація ЗСУ завдала 19 ударів по ворогу

Як повідомлялося, Харків з п'ятої до восьмої години ранку зазнав російських ракетних ударів у три хвилі. Внаслідок атаки загинув чоловік, семеро людей зазнали поранень, із них двоє – в тяжкому стані.

У місті, за даними мера Ігоря Терехова, пошкоджені лікарня, поліклініка, школа, житлові будинки, відділення “Нової пошти” та виробничі підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-