В Одесі пройшла акція «Волю захисникам Маріуполя»

В Одесі пройшла акція «Волю захисникам Маріуполя»

Фото
Укрінформ
В Одесі 24 грудня рідні та друзі захисників Маріуполя вийшли на акцію протесту. Вони вимагають прискорити процеси обміну полоненими.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Понад 100 рідних полонених військовослужбовців, які боронили Маріуполь, пройшли центральними вулицями Одеси від пам’ятника Дерибасу до Преображенської. Люди несли у руках плакати з написами «Поверніть героїв додому», «Друга зима у полоні», «Не мовчи. Полон вбиває», «Азов досі у полоні» тощо.

В центрі Одеси рідні полонених захисників проводять безстрокову акцію протесту / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Під час ходи мітингувальники скандували гасло «Усі в полоні свят, а вони у полоні».

За словами матері військовополоненого Олександра Щербака Євгенії, за допомогою таких акцій протесту рідні намагаються привернути увагу до проблем з обмінами.

«Я чекаю на свого чоловіка Юрія Недерицю вже дев’ятий місяць. Він пропав під Хромовим, наразі немає ніяких звісток про нього. Виходимо з надією на цю акцію. Сподіваємося на повернення нам чоловіків. Ми хочемо знати бодай щось про їх долю», - зазначила одеситка Інна.

Читайте також: В Одесі під будівлею ОВА пройшов мітинг проти марнотратства та корупції під час війни

Як повідомляв Укрінформ, процес обміну полоненими з Російською Федерацією ускладнено, однак триває робота над тим, аби повернути українських військовополонених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-