Зеленський прокоментував нічну ворожу атаку на Херсон

Зеленський прокоментував нічну ворожу атаку на Херсон

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський після чергових ударів по Херсону заявив, що російські терористи мають відчути справедливу українську відповідь.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

За словами Президента, всю ніч тривала ліквідація наслідків російських ударів по Херсону. "Жорстокі терористичні обстріли. Свідомо – саме по цивільній інфраструктурі, яка забезпечує життя, та по звичайних вулицях. Від обстрілів постраждали школа, лікарні, котельня, тепломережі міста, житлові приватні та багатоповерхові будинки", - зазначив він.

Як зауважив Зеленський, "є поранені, серед них дитина. Усім постраждалим надається допомога. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним".

Усі необхідні служби, рятувальники працюватимуть цілодобово, щоб відновити постачання електрики й тепла, наголосив Президент.

Він висловив вдячність "усім, хто і в будні, й у свята, і вдень, і вночі працює, щоб дати українським містам і селам можливість жити".

"І я вдячний кожному й кожній, хто робить усе, аби російські терористи відчули нашу українську відповідь, цілком справедливу відповідь на їхні удари", - підкреслив глава держави.

Читайте також: Влада показала наслідки російських обстрілів Херсона

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ увечері 23 грудня обстріляли критичну інфраструктуру Херсона, пошкоджені газова мережа та медичний заклад.

Внаслідок обстрілу центральної частини Херсона вночі 24 грудня загинули троє людей, дев'ятеро дістали поранення.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-