Клименко перевірив роботу рятувальників на Львівщині

Клименко перевірив роботу рятувальників на Львівщині

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в межах робочого візиту до Львова відвідав місцеве управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як передає Укрінформ, про це повідомило МВС.

Під час візиту Клименко поспілкувався зі співробітниками служби, які щодня отримують виклики від громадян з усієї області та скеровують пожежно-рятувальні розрахунки на місця надзвичайних подій.

Як зауважили в міністерстві, диспетчери ДСНС працюють з автоматизованою системою, що дозволяє наживо бачити розташування та кількість спеціалізованих автомобілів, а також за лічені секунди підняти за тривогою той чи інший підрозділ.

Рятувальники регулярно пропрацьовують схеми евакуації та пожежогасіння для важливих обʼєктів цивільної інфраструктури – освітніх, культурних і релігійних закладів, торговельних центрів.

Читайте також: Клименко вручив прикордонникам нагороди та ключі від житла

«Окрему увагу приділяємо добровільним пожежним командам у віддалених населених пунктах. 51 така команда функціонує зараз у Львівській області», – зазначив Клименко.

Він підкреслив, що добровольці залучені до тренувань і гарнізонних навчань на рівні з рятувальниками, їхня робота значно пришвидшує реагування на виклики.

«Робота підрозділів ДСНС є важливою складовою безпекових проєктів, які ми вже впроваджуємо на всій території України», – наголосив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, під час візиту до Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Клименко вручив військовим державні нагороди та ключі від квартир у Львові і передмісті.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-