Клименко вручив прикордонникам нагороди та ключі від житла

Клименко вручив прикордонникам нагороди та ключі від житла

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко вручив державні нагороди та ключі від квартир у Львові і передмісті 73 військовим Державної прикордонної служби України.

Про це Клименко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Церемонія вручення відбулася в межах робочої поїздки міністра до Західного регіонального управління ДПСУ. Участь у ній узяв також глава прикордонного відомства Сергій Дейнеко.

Як зауважив Клименко, прикордонники Західного регіонального управління цілодобово несуть службу на пунктах пропуску, запобігають вчиненню злочинів та контролюють майже дві тисячі кілометрів кордону.

Державні нагороди, зокрема ордени Богдана Хмельницького та «За мужність», отримали 24 військових, які не лише несуть службу у прикордонних загонах, а й виконують завдання на лінії фронту.

48 із 73 прикордонників, які отримали власне житло, є учасниками бойових дій.

Також квартири отримали п'ять родин військовослужбовців, загиблих на передовій, серед них – сімʼї Героїв України Романа Гаха та Ігоря Дашка.

«Наше завдання – турбуватись про кожного бійця системи МВС. Наш обовʼязок – памʼятати про загиблих та підтримувати їхні родини», – наголосив Клименко.

Читайте також: Президент нагородив ще 247 військових, 176 з них - посмертно

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 21 грудня вручив сертифікати на отримання квартир військовим, яким присвоєне звання Героя України, та родинам загиблих Героїв.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-