На Полтавщині в ямі зі сміттям виявили тіло жінки, поліція затримала підозрюваного у вбивстві

На Полтавщині в ямі зі сміттям виявили тіло жінки, поліція затримала підозрюваного у вбивстві

Оновлено
Укрінформ
У Полтавській області в ямі зі сміттям виявили тіло жінки зі слідами насильницької смерті, поліція затримала підозрюваного.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Тіло жінки зі слідами насильницької смерті виявили 15 грудня в лісосмузі, у селі Максимівка Кременчуцького району. Місцеві жителі побачили загиблу в ямі зі сміттям та повідомили про це до поліції. Цього ж дня, через кілька годин правоохоронці затримали особу, імовірно причетну до злочину.

Як повідомив заступник начальника обласної поліції Сергій Рекун, зловмисник намагався переховуватися від правоохоронців. Утім під час реалізації невідкладних оперативно-слідчих заходів, із залученням криміналістичної лабораторії, місцевим поліцейським та оперативникам Кременчуцького райуправління поліції вдалося вийти на слід фігуранта.

Читайте також: У полтавському гуртожитку виявили тіла чотирьох людей

За інформацією поліції, загиблою є 51-річна місцева жителька. У причетності до її умисного вбивства правоохоронці обґрунтовано підозрюють 43-річного жителя Кременчука. Попередньо відомо, що чоловік спричинив жінці тілесні ушкодження за місцем проживання та через деякий час вивіз її до лісосмуги.

Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Також слідчі спрямували на експертне дослідження вилучені з місця події речові докази.

«Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу», - зазначив Рекун.

Слідчим підрозділом відділення № 2 Кременчуцького райуправління поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Санкція статті передбачає покарання – від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: У Києві стоматолог отримав 10 років тюрми за замахи на вбивство та крадіжки

Як повідомляв Укрінформ, На Полтавщині вантажний потяг смертельно травмував чоловіка. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-