На Харківщині через льодяний дощ знеструмлені 62 населені пункти

На Харківщині через льодяний дощ знеструмлені 62 населені пункти

Укрінформ
На Харківщині через обледеніння мережі знеструмлені 62 населені пункти.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця компанії “Харківобленерго” Марина Шевченко.

“Станом на 19:00 знеструмлено 62 населені пункти. Без світла 14995 споживачів. Аварійно-відновлювальні роботи продовжуються”, - сказала Шевченко.

За даними сайту обленерго, понад 100 бригад працюють на території обслуговування Близнюківського, Барвінківського, Балаклійського, Ізюмського, Лозівського та Первомайського районів електричних мереж. 

“Вже третю добу енергетики борються з наслідками обледеніння. Умови, в яких працюють наші фахівці, дуже важкі. Ожеледь торкнулася не тільки електромереж, але і під'їзних доріг. Тому туди, куди не може проїхати наша техніка, персонал вимушений діставатися пішки", - розповів заступник технічного директора компанії Олександр Кишинський.

Читайте також: На вихідних подекуди мокрий сніг і дощі, вдень - плюсова температура

Зазначається, що фахівцям районних підрозділів вдалося відновити 32 повітряні лінії з 86-ти пошкоджених. До Близнюківської громади доставлено 118 стійок, 16 грудня там розпочнуться роботи зі встановлення нових опор замість зруйнованих.

Як повідомлялося, на Харківщині минулої доби пройшов льодяний дощ. До того також спостерігалося обледеніння електромереж. Найскладніша ситуація у Близнюківській громаді Ізюмського району, де впало 270 опор. Світла в третині сіл немає три дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-