Водіїв попереджають про небезпеку ожеледиці на дорогах

Водіїв попереджають про небезпеку ожеледиці на дорогах

Укрінформ
В Національній поліції закликають водіїв та пішоходів бути обережними через ожеледицю на дорогах.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомила у Фейсбуці.

"За прогнозами синоптиків, сьогодні вдень на території України очікуються помірні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, в південній частині переважно дощі. Вночі в Карпатах та на Закарпатті, вдень у північно-східних областях значні опади. На дорогах, крім півдня країни, місцями ожеледиця. В Києві — мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця", - зазначили у поліції.

Читайте також: Листопад побив «тепловий» рекорд за всю історію спостережень - кліматологи

У Нацполіції закликали водіїв не забувати користуватися ременями безпеки. Дотримуватись безпечної дистанції та не здійснювати різких маневрів. Не перевищувати швидкість. Рухатись з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

"Шановні пішоходи, за умов недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, обов’язково виділяйте себе на дорозі за допомогою світловідбиваючих елементів", - закликали у Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, до прибирання снігу в Києві задіяні 303 одиниці техніки Київавтодору та 103 одиниці техніки керуючих компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-