В Україні у середу прогнозують до +10° із туманом, подекуди - з мокрим снігом і дощем

В Україні у середу прогнозують до +10° із туманом, подекуди - з мокрим снігом і дощем

Погода
Укрінформ
У середу, 13 грудня, в Україні буде хмарно. У східних областях - помірний сніг, вночі на південному сході невеликий мокрий сніг і дощ, місцями - ожеледь, налипання мокрого снігу.

Водночас вдень у західних областях прогнозують помірний дощ (у Карпатах мокрий сніг); на решті території - без істотних опадів. Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі, 

Вночі та завтра вранці у більшості областей туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, у східних областях вночі та вдень - від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті та півдні країни вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

У столичному регіоні 13 грудня хмарно, без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла; по області вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

Читайте також: Листопад побив «тепловий» рекорд за всю історію спостережень - кліматологи

На 14-15 грудня синоптики прогнозують хмарну погоду, 14 грудня очікується помірний (у північних, центральних областях та в Карпатах місцями значний) мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; вночі у східних областях без опадів. Температура вночі та вдень від 1° морозу до 4° тепла (вночі у східних областях 1-6° морозу), вдень у центральних областях та на Закарпатті 2-7° тепла; у південній частині дощ, температура вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°, в Криму – до 13° тепла.

15 грудня у південній частині та східних областях опади переважно у вигляді дощу, вночі в Чернігівській, Сумській, Полтавській та Дніпропетровській областях помірний мокрий сніг та дощ, на решті території країни без істотних опадів. Температура вночі та вдень у західних областях 1-6° морозу, у північних та центральних областях від 3° морозу до 2° тепла, у південних, східних областях 1-6° тепла, в Криму 5-10° тепла. На дорогах, крім південних областей, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві та по області 14-15 грудня буде хмарно. 14 грудня вночі значний, вдень помірний мокрий сніг та дощ, по області місцями ожеледь. Температура по Києву вночі та вдень 1-3° тепла; по області вночі та вдень від 1° морозу до 4° тепла. 15 грудня – без істотних опадів; температура по Києву вночі та вдень близько 0°: по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Читайте також: У Києві за осінь зафіксували п’ять температурних рекордів

За даними синоптиків, 16 грудня в Україні без опадів, лише вночі у західних, вдень і в північних областях місцями невеликий сніг; температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. 17 грудня вночі місцями в західних областях невеликий сніг, вдень в Україні помірний мокрий сніг та дощ; температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, вночі у східних областях 3-8° морозу, вдень на півдні країни 1-6° тепла.

У столичному регіоні 16-17 грудня вночі без опадів; вдень 16 грудня місцями невеликий сніг, 17 грудня помірні мокрий сніг і дощ. Температура по Києву: вночі та вдень 0-2° тепла (вночі 16 грудня 0-2° морозу). По області: вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вночі 16 грудня 0-5° морозу).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-