На кільцевій Харкова у ДТП загинуло подружжя волонтерів

На кільцевій Харкова у ДТП загинуло подружжя волонтерів

Фото
Укрінформ
У дорожньо-транспортній пригоді на кільцевій Харкова загинуло подружжя волонтерів.

ДТП сталася 10 грудня близько 15:20, повідомили у відділі комунікації поліції Харківщини, передає Укрінформ.

На окружній дорозі зіштовхнулися два цивільних автомобілі Skoda Fabia та Hyundai Elantra. Внаслідок ДТП 27-річний водій Hyundai Elantra та його 23-річна дружина загинули на місці, поінформували в поліції. Ще двох постраждалих — 37-річного водія та 34-річного пасажира Skoda Fabia - госпіталізували до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Механізм та обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються, додали у поліції.

Читайте також: Троє постраждалих у смертельній ДТП на Харківщині - в тяжкому стані

Як розповіли у групі села Руська Лозова у Фейсбуці, загиблі — жителі цього населеного пункту Артур Виноградов і його дружина Дарина.

“Пара допомагала евакуюватися тим, хто потребує, з небезпечних областей протягом тривалого часу. Також величезну допомогу Артур надавав жителям нашого села у відновленні зруйнованих рашистами будинків та доставці гуманітарних вантажів”, — йдеться у дописі.

За словами помічника начальника ГУ Нацполіції в Харківській області В’ячеслава Маркова, який співпрацював з подружжям, на ранок 11 грудня Виноградов також планував виїзд на евакуацію до Куп'янська.

“У жахливій аварії загинула молода родина волонтерів, які доставляли гуманітарну допомогу та евакуювали сотні людей із найнебезпечніших районів, що постійно перебувають під обстрілами. Артуру було лише 27 років, а Дарині - 23. Вони так ніжно кохали один одного”, - зазначив Марков.

Читайте також: На Київщині сталася ДТП із маршруткою - є постраждалі

Виноградов був волонтером громадської організації “Я врятований”.

"Загинула найкраща людина, найкращий помічник, найкращий друг", — сказав керівник ГО Дмитро Ложенко.

Як повідомлялося, у Харківській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули шестеро людей, ще п’ятеро травмовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-