В Україні мокрий сніг та дощ, на дорогах ожеледиця

В Україні мокрий сніг та дощ, на дорогах ожеледиця

Погода
Укрінформ
У вівторок, 12 грудня, в Україні очікується невеликий, у східних областях помірний мокрий сніг та дощ, на півдні країни невеликий дощ.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

У північних, східних та центральних областях ожеледь, на сході країни місцями налипання мокрого снігу, вранці у південній частині подекуди туман. На дорогах більшості областей місцями ожеледиця. Вітер південних напрямків, 5-10 м/с.

Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла, у західних та центральних областях до 4° тепла, у південній частині 3-8° тепла.

У Києві та Київській області 12 грудня хмарно, невеликий мокрий сніг та дощ; уранці ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура у столиці вдень 0-2° морозу; по регіону від 3° морозу до 2° тепла.

У наступні два дні в Україні збережеться волога погода. Зокрема, 13 грудня невеликий, в Карпатському регіоні та східних областях помірний мокрий сніг та дощ; у східних областях місцями ожеледь; у південній частині вночі та вранці місцями туман; температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, вдень у південній частині та на Закарпатті 2-7° тепла, в Криму до 11°.

Читайте також: У Карпатах - значна лавинна небезпека: туристам радять не йти в гори

14 грудня вночі мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, вдень опади переважно у вигляді дощу, температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла; у південній частині дощ, температура вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°, в Криму до 13° тепла.

На дорогах, крім південних областей, місцями ожеледиця.

У столичному регіоні 13 грудня місцями невеликий мокрий сніг та дощ; 14 грудня помірні вночі мокрий сніг та дощ, вдень дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура у Києві вночі та вдень 0-2° тепла (вдень 14 грудня 2-4° тепла). На Київщині вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вдень 14 грудня 0-5° тепла).

15 грудня вночі в Україні, вдень у східних областях синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів; температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, у південних та східних областях 0-5° тепла.

16 грудня без істотних опадів; температура вночі та вдень 1-7° морозу, на півдні та сході країни від 3° морозу до 3° тепла.

У Києві та області 15-16 грудня без істотних опадів, лише вночі 15 грудня невеликий мокрий сніг з дощем. Температура у столиці вночі та вдень 15 грудня 0-2° тепла, 16 грудня 1-3° морозу. По регіону вночі та вдень 15 грудня від 2° морозу до 3° тепла, 16 грудня 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-