В Україні прогнозують до 8° тепла, подекуди з мокрим снігом і дощем

В Україні прогнозують до 8° тепла, подекуди з мокрим снігом і дощем

Погода
Укрінформ
У понеділок в Україні хмарно, місцями невеликий мокрий сніг і дощ.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"11 грудня хмарно. Часом невеликий, у східних областях та на Закарпатті помірний мокрий сніг та дощ. У східних та центральних областях ожеледь, у південній частині вранці місцями туман. На дорогах країни, крім південного сходу, місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині 3-8° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві та столичній області так само хмарно. Часом невеликий мокрий сніг і дощ. На Київщині очікується від 3° морозу до 2° тепла. У Києві - близько 0°.

Читайте також: У Києві за осінь зафіксували п’ять температурних рекордів

12-13 грудня в Україні хмарно. Часом невеликий, а в Карпатах і на сході помірний мокрий сніг та дощ. 13 грудня на півночі і в центрі без істотних опадів. Температура від 3° морозу до 2° тепла, вдень у південній частині 3-8° тепла, в Криму до 11°.

У столичному регіоні вдень 12 грудня і вночі 13 грудня невеликий мокрий сніг та дощ. У Київській області буде від 3° морозу до 2° тепла. У Києві - близько 0°.

14 грудня в Україні, крім півдня, очікується дощ з мокрим снігом. Температура у південній частині країни вночі 2-8° тепла, вдень 5-10°, на решті території від 3° морозу до 3° тепла, вдень у центральних, Донецькій областях 2-7° тепла.

Читайте також: Листопад побив «тепловий» рекорд за всю історію спостережень - кліматологи

15 грудня у західних областях невеликий сніг, вночі та вдень 1-6° морозу; на решті території невеликий мокрий сніг з дощем; температура на півночі та в центрі від 3° морозу до 3° тепла, у південних та східних областях 0-5° тепла, в Криму 3-8° тепла.

У столичному регіоні 14 -15 грудня невеликий мокрий сніг. На Київщині очікується від 2° морозу до 3° тепла. У Києві - 14 грудня 1-3° тепла, 15 грудня близько 0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-