В Україні хмарно, вранці можливі тумани

В Україні хмарно, вранці можливі тумани

Погода
Укрінформ
В Україні у неділю, 10 грудня, у деяких областях очікується сніг, мокрий сніг та дощ, температура вдень буде близько 0°, на півдні до +5°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Хмарно. У східних, північно-східних та Дніпропетровській областях невеликий сніг, мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь; у Запорізькій, Херсонській області та в Криму невеликий дощ, на крайньому заході країни невеликий сніг; на решті території без істотних опадів. Уранці на Правобережжі місцями туман. На дорогах країни, крім крайнього півдня, подекуди ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с", - зазначають синоптики.

За їхнім прогнозом, температура вдень становитиме близько 0°; на півдні країни 0-5° тепла.

У Києві та Київській області 10 грудня істотних опадів не передбачається, у регіоні вранці місцями туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура у столиці вдень близько 0°, по області від -3° до +2°.

На початку нового тижня, 11-12 грудня, в Україні збережеться хмарна погода. У східних областях помірний, у західних, місцями північних та центральних областях невеликий мокрий сніг, подекуди з дощем; на решті території без істотних опадів. На дорогах, крім Херсонської, Запорізької області та Криму, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (вночі у північно-східних, 11 грудня і в західних областях 1-6° морозу, вдень на півдні країни 3-8° тепла).

Читайте також: Листопад побив «тепловий» рекорд за всю історію спостережень - кліматологи

У Києві та столичній області у ці дні буде хмарно, місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура у столиці вночі та вдень близько 0°, у регіоні буде вночі та вдень від -3° до +2°.

На 13 грудня синоптики прогнозують уночі у східних, північно-східних областях, на Закарпатті та в Карпатах невеликий мокрий сніг та дощ, вдень у західних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. Температура протягом доби від 3° морозу до 3° тепла, на півдні країни вночі 0-6° тепла, вдень 3-9°.

За прогнозом, 14 грудня очікуються дощі, на півночі Лівобережжя, у східних областях та в Карпатах з мокрим снігом, у південних областях місцями невеликий дощ (вночі на сході країни без істотних опадів). Температура протягом доби 0-6° тепла (у східних областях від 3° морозу до 3° тепла), у південній частині країни вночі 2-8° тепла, вдень 5-10°, в Криму до 13°.

У столиці та Київській області 13 грудня без істотних опадів, температура у Києві вночі та вдень близько 0°, у регіоні вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На 14 грудня обіцяють дощ, температура у Києві протягом доби становитиме 3-5° тепла, по області 1-6° вище нуля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-