На ТОТ Луганщини бракує вакцин для новонароджених - ОВА

На ТОТ Луганщини бракує вакцин для новонароджених - ОВА

Укрінформ
На тимчасово захопленій російськими військами території Луганської області спостерігається дефіцит вакцин для новонароджених.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

Зокрема, є проблеми із надходженням вакцини для щеплення проти туберкульозу, яку необхідно чекати по декілька місяців. Вакцина від кашлюку, дифтерії та правця у багатьох містах так званої «ЛНР» взагалі відсутня.

Крім того, вартість продуктів у захопленому Новопскові у декілька разів вища, ніж у російському Воронежі.

«У середньому, їжа коштує удвічі дорожче. Через свавілля місцевої влади та бізнесу люди вимушені їздити за 300 км, аби купити найнеобхідніше. Розрекламоване так званою владою «ЛНР» регулювання цін на Новопсковщині, як і в багатьох інших громадах, не діє», - зазначили в ОВА.

Читайте також: У Рубіжному із нещодавно обваленої багатоповерхівки загарбники виселяють мешканців у нікуди - ОВА

У неділю, 3 грудня, загарбники відкривали вогонь з артилерії та мінометів в бік Макіївки, Невського, а також Білогорівки.

«Три атакувальні спроби ворога зупинені у Серебрянському лісі, де він намагався штурмувати при підтримці авіації», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Старобільську Луганської області російські загарбники скасували святкування Дня Святого Миколая у закладах освіти.

Фото: Unsplash

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-