Через негоду на Львівщині знеструмлені 395 населених пунктів, на Хмельниччині - 26

Через негоду на Львівщині знеструмлені 395 населених пунктів, на Хмельниччині - 26

Укрінформ
У Львівський області через налипання мокрого снігу 395 населених пунктів залишаються без електропостачання.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Станом на цю годину без електропостачання через налипання мокрого снігу на Львівщині залишаються 395 населених пунктів (154 повністю, 241 – частково)», - написав Козицький.

Він зазначив, що найбільше – Яворівський, Жовківський та Старосамбірський напрямки. Відновлюють подачу живлення 507 фахівців «Львівобленерго», залучили 177 одиниць техніки.

«Де це дозволяли заходи безпеки, спеціалісти працювали вночі. У випадках, коли живлення зникло через падіння дерев, гілок на лінії електропередач або падіння опор, довелося чекати ранку», - додав начальник ОВА.

Водночас у Хмельницькій області через налипання снігу на електромережі та сильний вітер без світла залишаються 3 135 споживачів.

«Станом на ранок внаслідок погіршення погодних умов (пориви вітру 15-20 м/с, налипання мокрого снігу) відключено від електропостачання 26 населених пунктів у Волочиській, Городоцькій, Славутській та Теофіпольській територіальних громадах», - йдеться у повідомленні Хмельницької ОВА.

Читайте також: Снігопад у Києві: на дорогах працює понад 300 одиниць техніки

Для ліквідації наслідків працює 8 бригад та 13 одиниць техніки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, в ніч на 3 грудня в області було від - 3 градусів морозу, а вдень повітря прогріється до +2 градусів вище нуля. 3 грудня на Хмельниччині пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-