З Покровського району й Торецька евакуювали ще вісьмох дітей

З Покровського району й Торецька евакуювали ще вісьмох дітей

Фото
Укрінформ
Рятувальники евакуювали з Торецька та Покровського району Донеччини ще 36 цивільних мешканців, серед них восьмеро дітей.

Про це у Фейсбуці 29 листопада повідомило Головне управління ДСНС України у Донецькій області, передає Укрінформ.

«Протягом минулої доби співробітники Головного управління надали допомогу під час евакуації в Покровському районі та м. Торецьк Бахмутського району 36 особам, з них 8 дітей та 4 особи з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що постійні обстріли ворога населених пунктів Донеччини змушують місцевих жителів евакуюватись якомога далі від бойових дій. На допомогу громадянам у цьому безпековому заході і приходять рятувальники Донеччини.

Як повідомлялося, за інформацією Офісу генерального прокурора, російські війська вранці 28 листопада вдарили з авіації по Торецьку Донецької області. Поранення дістали четверо жінок, які перебували в одній із майстерень. Також вибухом пошкоджені промислові будівлі.

Читайте також: З Куп'янського району примусово евакуювали 299 дітей - ОВА

Донеччина постійно перебуває під обстрілами з боку російських військ, ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, інфраструктурні та цивільні об'єкти у регіоні. 

На Донеччині з березня цього року, коли була оголошена примусова евакуація неповнолітніх з небезпечних 35 населених пунктів, було евакуйовані понад 500 дітей.

Фото: ДСНС у Донецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-