У Краматорську відремонтували аварійний міст, якому понад 70 років

У Краматорську відремонтували аварійний міст, якому понад 70 років

Фото
Укрінформ
На Донеччині, у Краматорську, відремонтували аварійний міст, зведений у 50-х роках минулого століття. Відтоді тут не робили жодного капремонту.

Про це у Телеграмі повідомляє Краматорська міська рада, передає Укрінформ.

«У Краматорську в селище Біленьке відремонтували аварійний міст. Міст по вулиці Смілянській (колишня Новосибірська) за час його експлуатації не ремонтували капітально жодного разу, хоча побудований він був ще у 50-ті роки минулого століття», - йдеться у повідомленні Краматорської міської ради.

За їхньою інформацією, упродовж кількох останніх років міст перебував у стані, близькому до аварійного.

«Найбільшу проблему становила пішохідна частина, адже фактично вона була зруйнована вщент. Пересуватись нею було неможливо, тож пішоходи повсякчас вимушені були виходити на проїжджу частину, що ставило під загрозу життя людей та безпеку дорожнього руху загалом», - запевняють у міській раді Краматорська.

Зазначається, що при виконанні ремонту конструкцію моста було полегшено на 60 тонн, повністю відновлено пішохідну частину із вкладанням нового асфальтобетонного покриття, а відбійники зі світловідбивачами та поруччя виконані вже з використанням легких сучасних конструкцій з металу. Ремонтні роботи виконували фахівці комунального підприємства ДРУАС. КП Міськсвітло відновило роботу зовнішнього освітлення.

Читайте також: На Прикарпатті 80% мостів перебувають у критичному стані

Також комунальники видалили дерева, коріння яких руйнували бетонну основу моста, та розчистили береги річки під мостом.

Як повідомляло агентство, у місті Краматорськ Донецької області спеціалісти управління з газопостачання та газифікації завершили ремонт газових мереж до пошкодженого обстрілом п’ятиповерхового будинку.

Фото: Краматорська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-