Загарбники на ТОТ змушують власників зброї ставати на спецоблік

Загарбники на ТОТ змушують власників зброї ставати на спецоблік

Укрінформ
Російські загарбники зобов’язали мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької області, які володіють вогнепальною зброєю, стати на спеціальний облік.

Як передає Укрінформ із посиланням на Центр національного спротиву, у такий спосіб росіяни намагаються виявити представників українського підпілля.

«Під прикриттям впровадження так званої «ліцензійно-дозвільної» системи контролю за вогнепальною зброєю та боєприпасами до неї окупанти зобов’язали жителів ТОТ Запоріжжя, які мають вогнепальну зброю, терміново стати на облік до підрозділів «управління федеральної служби військ національної гвардії РФ по Запорізькій області», - уточнили в ЦНС.

Читайте також: Ворог запустив своє супутникове телебачення на ТОТ - мер Мелітополя

Зазначається, що так представники окупаційної адміністрації реагують на результати «внутрішніх» соціологічних опитувань серед населення, які продемонстрували високий рівень проукраїнських настроїв.

"Центр національного спротиву закликає місцеве населення саботувати накази гауляйтерів й повідомляти про зрадників до нашого чат-бота, аби Рух Опору мав більше інформації й колаборанти понесли покарання за свої дії", - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляло агентство, на ТОТ Луганщини росіяни шукають військових і родичів українських силовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-