Рятувальники закликали українців у неділю залишатися вдома

Рятувальники закликали українців у неділю залишатися вдома

Відео
Укрінформ
Синоптики прогнозують на 26 - 27 листопада суттєве ускладнення погодних умов майже на всій території України, крім західних областей, тож рятувальники звернулися до українців з проханням у ці дні за можливості перебувати вдома.

Про це передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДСНС.

Очікуються хуртовини й сніг, подекуди мокрий сніг і дощ. Опади можуть спричинити замети й ожеледицю на дорогах.

"Закликаємо водіїв і пішоходів бути обережними та, за можливості, перебувати на вихідних вдома, а особливо, не планувати дальніх мандрівок й, у разі потреби, замість власного автотранспорту скористатися громадським, аби не створювати затори на автошляхах", - повідомили в ДСНС.

Читайте також: Енергетики переходять у посилений режим роботи через негоду - ДТЕК

"Якщо поїздку відкласти не можна, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху. Водіям слід бути особливо уважними і сповільнюватися поблизу перехресть і пішохідних переходів, дотримуватися безпечної швидкості та дистанції. Пішоходам потрібно переходити дорогу тільки у встановлених місцях, носити на одязі світловідбивні флікери та взуття, що не ковзає", - йдеться у зверненні.

Читайте також: В Україні очікуються хурделиці та дощ, снігові замети й ожеледиця

Нагадаємо: у Києві у неділю та понеділок, 26-27 листопада, прогнозують сильні снігопади, хуртовини й ожеледицю, через що в’їзд у місто великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежений. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-