Енергетики готові усувати наслідки негоди, які очікуються протягом двох днів

Енергетики готові усувати наслідки негоди, які очікуються протягом двох днів

Укрінформ
Комунальні та енергетичні служби у всіх областях готові до боротьби з наслідками погодних умов у разі, якщо такі пошкодження виникнуть у найближчі дні через негоду.

Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики України в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як наголошують в міністерстві, вже завтра, за прогнозами Гідрометцентру, очікується ускладнення погодних умов до другого, «помаранчевого», рівня небезпечності. 

Зокрема в Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях очікуються сильні снігопади, в Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях - сильні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, в Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму – значні дощі.

В окремих регіонах прогнозуються хуртовини, снігові замети та пориви вітру.

Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств у більшості областей країни.

Читайте також: Киянам повернули світло після масованої атаки дронів

«Звертаємо увагу, що усі служби готові до боротьби з наслідками погодних умов в разі, якщо такі пошкодження виникнуть», - підкреслюють в Міненерго.

Як повідомлялося, в Україні у неділю, 26 листопада, прогнозуються складні погодні умови. 27 листопада також утримаються складні погодні умови: в більшості північних та центральних областей вночі значний, місцями сильний сніг, снігові замети, вдень - помірний сніг, хуртовини; на решті території мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, хуртовина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-