Президент відзначив роботу рятувальників у Нікополі й на Одещині

Президент відзначив роботу рятувальників у Нікополі й на Одещині

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заслухав кілька доповідей, зокрема щодо ліквідації наслідків ударів РФ по українських населених пунктах, і відзначив роботу працівників ДСНС у Нікополі Дніпропетровської області та на Одещині.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні було й кілька важливих доповідей. Зокрема, щодо ліквідації наслідків російських ударів. У різних регіонах. Тисячі людей працюють на Херсонщині, у Запорізькій та Дніпропетровській областях, на Донеччині, Харківщині в комунальних службах, у ДСНС, у медичних службах, просто волонтерами, щоб допомогти людям та зберегти нашу інфраструктуру – потрібні основи для нормального життя", - зазначив глава держави.

Він подякував усім, хто надає українцям медичну допомогу, хто працює на гасінні пожеж після обстрілів, повертає електрику та водопостачання, знешкоджує снаряди, що не розірвалися, та розміновує територію. "Все це – особлива сміливість і відданість справі, і я дякую за них", - наголосив Зеленський.

Особливо Президент відзначив працівників ДСНС у місті Нікополі.

Читайте також: Зеленський відзначив нагородами 48 військових

"Російські війська фактично щодня б’ють по місту. І щодня там є наші люди, які рятують. Капітан служби цивільного захисту Микола Ткач, старший лейтенант Богдан Тарасюк, майстер-сержанти Олександр Білоконь та Олександр Жур, сержант Максим Прейда. Я дякую вам, хлопці, усім вашим колегам, усім, хто допомагає. Також відзначу рятувальників, які працюють на Одещині. Майстер-сержанти Сергій Герасименко, Сергій Цимбалистий, Віталій Лабутін, головні майстер-сержанти служби цивільного захисту Ігор Яценко та Олег Шмідт. Дякую вам, усім колегам за оперативність, за незмінно сміливу роботу", - сказав глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, тільки упродовж нинішнього дня російська армія випустила по Нікополю на Дніпропетровщині понад два десятки артснарядів та скинула боєприпаси з БпЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-