У Запоріжжі знайшли на складі 200 тонн гуманітарної допомоги, яку завезли понад рік тому

У Запоріжжі знайшли на складі 200 тонн гуманітарної допомоги, яку завезли понад рік тому

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі на складі одного з підприємств знайшли 200 тонн гуманітарної допомоги, яку там зберігали з квітня 2022 року.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

“В серпні поточного року в складських приміщеннях однієї з установ знайшли близько 200 тонн гуманітарного вантажу - продовольчих та непродовольчих товарів, які завезли туди ще в квітні 2022 року та зберігали без відповідних договорів”, - йдеться в повідомленні.

Очільник Запорізької ОВА зазначив, що гуманітарну допомогу, яка не зіпсувалася, вже передали тим, хто її потребував найбільше: військовим та жителям прифронтових громад.

Читайте також: Очільник Запорізької ОВА звільнив заступницю, яка фігурує у «гуманітарному» скандалі

Наразі всі матеріали щодо факту розкрадання гуманітарки передано до правоохоронних органів.

Читайте також: У Львові зникла гуманітарна допомога зі США на ₴33,6 мільйона

Раніше повідомлялось, 30 вересня 2022 року контррозвідники Служби безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро України проводили низку обшуків у Запоріжжі у зв'язку з розслідуванням факту імовірного привласнення гуманітарної допомоги, наданої Запорізькій області від початку широкомасштабного вторгнення РФ. Під час обшуків було виявлено речовини, схожі на наркотичні засоби, які направлені на експертизу; незареєстровану вогнепальну зброю та набої до неї; велику кількість готівки.

Фото: Запорізька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-