У Рубіжному росіяни блокують місця із доступом до мобільних мереж

У Рубіжному росіяни блокують місця із доступом до мобільних мереж

Укрінформ
У тимчасово захопленому Рубіжному Луганської області російські загарбники заварюють дахи багатоповерхівок, де можна зловити мобільну мережу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

У Рубіжному люди чекають на відновлення мобільного зв’язку, аби не їхати за 50 км за можливістю зателефонувати. У місті існують місця, де можна упіймати покриття, але, як і в Сєвєродонецьку, ці точки доступу загарбники теж виявили. Дахи таких багатоповерхівок заварюють, зазначили в ОВА.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, через втрати в живій силі й техніці ворог "стягує резерви на наші напрямки". На Лиманському напрямку росіяни почали перегрупування для поновлення бойових дій.

Незважаючи на оперативну паузу у штурмах, росіяни продовжують обстрілювати Невське та Білогорівку. Тиск на Сили оборони ворог здійснює в Куп’янському районі, але досягти успіху не вдається.

"Упродовж листопада окупантам дійсно завдано значних втрат. Якщо брати до уваги усі три напрямки, де діють бійці ОСУВ "Хортиця", то там ліквідовано понад 6,5 тисяч загарбників. Знищено або виведено з ладу приблизно 800 одиниць техніки – зокрема 79 танків, 136 броньовиків, 170 артустановок", - підкреслив Лисогор.

Читайте також: На Луганщині загарбники формують евакуаційні списки колаборантів

Як зазначили в ОВА, до громад Луганщини, наближених до кордону з РФ, зокрема Міловської, прибули підрозділи Росгвардії та поліції з Московської області. Вони перевіряють в населення документи, виявляють тих, у кого є родичі в українських силових структурах. Адреси спорожнілих будинків загарбники переписують і в подальшому займаються мародерством.

Як повідомляв Укрінформ, у Рубіжному із нещодавно обваленої багатоповерхівки загарбники виселяють мешканців у гуртожиток без опалення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-