Представниця U-LEAD ознайомила посла Німеччини із ситуацією у громадах Сумщини

Представниця U-LEAD ознайомила посла Німеччини із ситуацією у громадах Сумщини

Фото
Укрінформ
Керівниця регіонального офісу в Сумській області Програми «U-LEAD з Європою» Марина Лобова під час зустрічі розповіла послу Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартіну Єґеру про ситуацію у громадах цієї області під час воєнного стану.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сторінку U-LEAD у Фейсбуці.

«З початком війни «U-LEAD з Європою» оперативно реагувала на виклики для ОМС й вже у квітні 2022 року надала невідкладну допомогу найбільш постраждалим від війни громадам області. Ми продовжуємо експертну підтримку наших громад, підтримку їх спроможності та залишаємося на постійному зв’язку з ними», - зазначила Лобова.

Вона підкреслила те, що U-LEAD має усталені зв’язки й співпрацю з органами місцевого самоврядування, адже надає їм інституційну, експертну підтримку з 2016 року.

Єґер обговорив з Лобовою виклики, з якими зіштовхуються громади з початком повномасштабного вторгнення, ситуацію з місцевим економічним середовищем та допомогу від U-LEAD в області.

«Ваша робота важлива. І я радий, що ми можемо вам допомогти», - сказав посол.

Читайте також: U-LEAD: Компетентне місцеве самоврядування - основа європейського майбутнього України

До зустрічі долучився й Олександр Хоруженко, який є радником Програми ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

Фото: U-LEAD

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-