«П’яна» ДТП на Житомирщині: загинули дві жінки, постраждали діти

«П’яна» ДТП на Житомирщині: загинули дві жінки, постраждали діти

Фото
Укрінформ
У Звягельському районі Житомирської області п’яний водій спричинив ДТП, у якій загинуло двоє жінок та постраждали діти.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Житомирської області, передає Укрінформ.

“16 листопада близько 23:40 29-річний водій “ВАЗ-21053”, рухаючись у с. Кропивня, не впоравшись з керуванням допустив з’їзд транспортного засобу за межі проїзної частини. Унаслідок цього авто перекинулось на дах. У результаті дорожньо-транспортної пригоди травми несумісні з життям отримали двоє пасажирок, жінки віком 41 та 45 років”. - йдеться в дописі.

За даними поліції, тілесні ушкодження отримали й малолітні діти молодшої загиблої, 11-річна дівчинка та 2-річний хлопчик, які в цей час перебували в автомобілі. Дітей госпіталізували у Звягельську місцеву лікарню.

Водій та пасажири - жителі одного з сіл Брониківської громади.

Водій авто пройшов у лікарні медичний огляд на стан алкогольного сп’яніння. В його крові зафіксовано 1,3 проміле алкоголю.

Читайте також: У Києві затримали водійку та пасажира через ДТП із двома загиблими

Крім цього, правоохоронці встановили, що стосовно водія не раз складалися адміністративні матеріали за нетверезе керування, до того ж, відповідно до рішення суду, чоловік не мав права сідати за кермо.

Водія затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою ) КПК України у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 4 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 7 до 10 років.

Як повідомляв Укрінформ, столичні правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні ДТП з двома загиблими 20-річній водійці та її знайомому, який, попри заборону суду, дозволив їй сісти за кермо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-