У Києві затримали водійку та пасажира через ДТП із двома загиблими

У Києві затримали водійку та пасажира через ДТП із двома загиблими

Укрінформ
Столичні правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні ДТП з двома загиблими 20-річній водійці та її знайомому, який, попри заборону суду, дозволив їй сісти за кермо.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

За даними слідства, 14 листопада 2023 року, близько 20-ї години, по вул. Старокиївській у Києві сталася аварія за участю двох автомобілів. Попередньо правоохоронці встановили, що відбулось зустрічне зіткнення легкових автомобілей Audi і Toyota.

Унаслідок ДТП від отриманих травм загинули 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля Toyota. Особи, які перебували в автомобілі Audi, з місця дорожньо-транспортної пригоди зникли.

За результатами першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що автомобілем Audi під час ДТП керувала 20-річна водійка. У червні цього року суд визнав її винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння) та позбавив права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Попри це, 14 листопада під час поїздки підозрювана з дозволу знайомого сіла за кермо, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з автомобілем Toyota.

Після ДТП водійка разом зі знайомим залишили місце події та почали переховуватися від правоохоронців. Їхнє місцезнаходження було встановлено. Водійку та пасажира затримали. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Читайте також: На блокпосту в Києві збили працівницю прикордонної служби

У жінки відібрано біологічний матеріал з метою встановлення стану алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Досудове розслідування здійснюють співробітники Слідчого управління Головного управління Нацполіції у Києві.

Як повідомляв Укрінформ, 4 квітня український актор Остап Ступка потрапив у ДТП. За даними ЗМІ, Ступка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в’їхав на своєму позашляховику Range Rover у легкове авто Mitsubishi, яке було припарковане на зупинці, водій автомобіля був усередині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-