У Селидовому завершили рятувально-пошукові роботи

У Селидовому завершили рятувально-пошукові роботи

Укрінформ
У Селидовому на Донеччині завершені рятувально-пошукові роботи на місці частково зруйнованого внаслідок російського удару чотириповерхового будинку. У результаті обстрілу загинули четверо осіб.

Про це у Телеграмі повідомила Селидівська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Наразі рятувально-пошукові роботи завершені, тривають роботи з евакуації майна та розбору завалів. Селидівською міською військовою адміністрацією проводиться робота з метою встановлення необхідності відновлення об’єкта, визначення можливості подальшої експлуатації 1-го та 2-го під’їздів і надання висновку щодо визначення зруйнованими квартир 3-го під’їзду для складання технічного звіту», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що технічний звіт надасть можливість власникам зруйнованих квартир отримати житлові сертифікати за програмою «єВідновлення».

У міській військадміністрації також проінформували, що троє поранених людей знаходяться в Центральній міській лікарні, де їм надається медична допомога.

Влада міста висловила щирі співчуття всім, хто втратив рідних через черговий терористичний акт окупантів. Та по дякувала працівникам ДСНС і Нацполіції, які другу добу працюють, ліквідуючи наслідки жорстокого обстрілу.

«На кожного воєнного злочинця чекає сувора відплата», - наголосили у міськраді.

Читайте також: У Херсоні внаслідок ранкового обстрілу пошкоджена АЗС

Як повідомлялося, в ніч на 15 листопада російські війська завдали ракетного удару по місту Селидове Покровського району Донецької області. Унаслідок ворожого влучання руйнувань зазнала житлова багатоповерхівка.

Спочатку повідомлялося про одного загиблого і трьох поранених. Чотирьох людей вважали зниклими безвісти.

Але на зараз відомо, що влучання ворожого снаряду в 4-поверховий житловий будинок призвело до загибелі чотирьох цивільних осіб. Двоє загиблих, які рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого російською ракетою будинку сьогодні, 16 листопада, є подружжя переселенців.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-