На ТОТ Запоріжжя загарбники розпочали підготовку до «виборів президента РФ» - Федоров

На ТОТ Запоріжжя загарбники розпочали підготовку до «виборів президента РФ» - Федоров

Укрінформ
Загарбники розпочали підготовку до «виборів президента РФ» на тимчасово окупованій території Запорізької області.

Про це під час ефіру «Суспільне. Спротив» повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Не дивлячись на те, що ворог кожного дня несе втрати в тимчасово окупованій Запорізькій області, в тих містах, які вони вважали глибоким тилом, як Мелітополь і Бердянськ, вони дійсно розпочали підготовку до чергового фарсу, який називають «вибори президента РФ». Сьогодні вони починають утворювати якісь комісії, агітаційні групи», - сказав він.

Федоров зауважив, що цей процес відбуватиметься так само, як фейкові «вибори до місцевих рад».

«Основна мета — зняти пропагандистське кіно про те, що начебто відбувалося якесь голосування. Сьогодні вони роблять переоблік всіх, хто проживає у Бердянську, Мелітополі й інших тимчасово окупованих населених пунктах. Запишуть всіх, що проголосували "за", завезуть людей до черг… Але це точно не буде відповідати дійсності і правді», - додав він.

Читайте також: Путін активізував публічну діяльність перед виборами - британська розвідка

За словами міського голови, «комісії» для проведення «виборів» формують із приїжджих із РФ: «Привозять з Чувашії, Краснодарського краю. Привозять із Сибіру, із Дагестану людей, які ледве розмовляють російською».

Як повідомляв Укрінформ, на незаконних псевдовиборах, які росіяни влаштували на тимчасово окупованій території Запорізької області, понад 45% "кандидатів" були мешканцями Москви, Дагестану, Сибіру, Алтайського краю РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-