Росіяни завдали ударів дронами по Ізюмському району

Росіяни завдали ударів дронами по Ізюмському району

Укрінформ
Увечері 13 листопада армія РФ завдала ударів шістьма дронами-камікадзе типу Shahed по Ізюмському району Харківської області, внаслідок влучання на цивільному підприємстві сталася пожежа.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці.

«Вчора ввечері, близько 22:00 ворог завдав удару за допомогою 6 дронів-камікадзе типу «Шахед» по Ізюмському району. Внаслідок влучання пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. Без постраждалих», - ідеться в повідомленні.

Також протягом доби росіяни з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти області.

Зокрема, під вогнем були Козача Лопань Харківського району, Стариця та Вовчанськ Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та інші населені пункти Куп'янського району.

Крім того, за словами Синєгубова, внаслідок обстрілу Куп'янська пошкоджено будівлі молококомбінату. «Постраждалих серед цивільного населення за добу не зафіксовано», - додав він.

Як зауважив очільник ОВА, на Харківщині за добу піротехніки ДСНС обстежили понад 10,6 га території та знешкодили 84 вибухонебезпечні предмети.

Також Синєгубов повідомив, що станом на 14 листопада з небезпечних громад Куп’янщини евакуювали 262 дитини, ще 30 дітей підлягають евакуації.

Читайте також: Росіяни за добу 124 рази обстріляли Херсонщину - троє загиблих, 15 поранених

Як повідомляв Укрінформ, 12 листопада в Шевченківському районі Харкова російська ракета С300 влучила у землю біля розважального закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-