На Луганщині у звільнені від росіян села завезли продукти й речі першої необхідності

На Луганщині у звільнені від росіян села завезли продукти й речі першої необхідності

Укрінформ
До звільнених від російських загарбників сіл Луганської області завезли продукти харчування та речі першої необхідності.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуціповідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, вчора в Невському роздали набори із речами першої необхідності, а поліцейські допомогли доставити жителям сіл ще 220 буханок хліба. Набори продуктів та гігієни одержали мешканці Греківки та Макіївки.

Як підкреслив Лисогор, ці люди "все ж таки хочуть пережити холодну пору року в рідних домівках. Приймаємо від цих луганчан кожен запит. Водночас, готові у будь-який момент допомогти з евакуацією, доки безпекова ситуація дозволяє".

За словами начальника ОВА, до Невського доставлено гуманітарні набори. Це посуд, матраци, ковдри, подушки, постільна білизна, каремати, сірники, свічки, запальнички, ліхтарі із зарядкою на сонячних батареях.

Учора на Луганщині росіяни намагалися атакувати Новоєгорівку, однак всі їхні спроби були відбиті. Із мінометів та артилерії ворог поцілив по Білогорівці та Невському, ідеться в повідомленні.

Як підкреслили в ОВА, у Старобільському районі загарбники проводять рейди будинками, перевіряючи наявність паспорта РФ, і за його відсутності посилено агітують подати необхідні документи, мотивуючи відправити "на підвал". "Розпочали підготовку до виборів президента сусідньої країни", - пояснили в обладміністрації.

Читайте також: Жителям деокупованих сіл Луганщини доставили тижневий запас хліба

Також в ОВА повідомили, що потрапити до Рубіжного стало ще складніше. "Уведені кілька місяців тому перепустки на в’їзд/виїзд мали упорядкувати цю процедуру, проте місцева окупаційна влада, як зазвичай, все ускладнила, фактично ізолювавши місто. Нові перепустки там не виписують, дію попередніх не подовжують", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, із прифронтових сіл Луганщини продовжують виїжджати жителі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-