Жителям деокупованих сіл Луганщини доставили тижневий запас хліба

Жителям деокупованих сіл Луганщини доставили тижневий запас хліба

Укрінформ
Прифронтові села в деокупованій частині Луганщини залишаються під постійними обстрілами, але хлібом та іншими продуктами населення забезпечують.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Середньодобова кількість ворожих обстрілів вздовж нашої ділянки відповідальності не зменшується. Знов під вогнем опинилися Білогорівка та Невське. Але нам все ж таки вдалося доставити до жителів Невського та сіл навколо 280 буханок хліба. Цього їм має вистачити на тиждень. Як зазвичай, спитали про поточні потреби – допоможемо якнайшвидше», – наголосив Лисогор.

Читайте також: На Луганщині майже 2000 людей вважаються зниклими безвісти

За його словами, вчора росіяни спробували пройти вперед у Серебрянському лісі, де їх вчергове спинили наші захисники.

Також Лисогор повідомив про випадки у Алчевську, коли так звані представники правоохоронних органів «ЛНР» без попередження приходять до обраного навчального закладу та збирають пристрої у вчителів та учнів.

Читайте також: Із Невського на Луганщині евакуювали ще двох людей

Перевіряють на наявність забороненого в окупації контенту та підозрілих діалогів у соцмережах. Рейди відбуваються за відсутності батьків чи законних опікунів.

Не вирішуються на ТОТ соціальні проблеми, де ціни на товари першої необхідності набагато вищі за російські. Теж саме і з перевізниками. Ціни на таксі між окупованими минулоріч містами водії пропонують будь-які, особливо там, де відсутні регулярні перевезення.

«Утім, ніхто не опікується цим питанням навіть у Луганську. Там виклик автівки коштує вдвічі дорожче, ніж в обласних центрах РФ», - зауважив очільник Луганської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, з прифронтових сіл Луганщини продовжують виїжджати мешканці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-