На Миколаївщині в тестовому режимі запускають роботу чотирьох освітніх «Вуликів»

На Миколаївщині в тестовому режимі запускають роботу чотирьох освітніх «Вуликів»

Фото
Укрінформ
Програма «U-LEAD з Європою» у партнерстві з Благодійним фондом SavED запускають у Миколаївській області в тестовому режимі роботу низки цифрових навчальних центрів – DLC: Освітні центри «Вулик».

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сторінку U-LEAD у Фейсбуці.

«Центри стануть для дітей місцем для безпечного навчання та веселого дозвілля. Через безпекову ситуацію в регіоні поки що діти приходять сюди маленькими групками, аби приєднатися до дистанційних уроків, а після - обговорити цікаві позашкільні новини», - йдеться у повідомленні.

За інформацією Програми «U-LEAD з Європою», цього тижня запрацював «Вулик» у Баштанці. Сюди вже приходять місцеві учні та учениці, аби скористатися комп’ютерами та підключатися до занять. Особливо такі центри допомагають маленьким українцям, у яких немає вдома інтернету та гаджетів.

Також кілька днів тому відкрився «Вулик» у Березнегуватому. Його відвідують ті школярі та школярки, у яких немає вдома необхідних умов для навчання.

Читайте також: На Харківщині в тестовому режимі запрацювали чотири нових DLC: Освітні центри «Вулик»

Найближчим часом розпочнуть свою роботу освітні центри в Горохівському та Червоній Долині.

Всього команда savED в рамках ініціативи U-LEAD «Відбудова місцевих шкіл задля стійкості» готує до відкриття 25 «Вуликів» – на Миколаївщині, Харківщині, Чернігівщині та Київщині.

Як повідомлялося, у Харківській області в тестовому режимі почали роботу чотири нові DLC: Освітні центри «Вулик» у жовтні.

Читайте також: U-LEAD та волонтери відновили ще одну школу на Чернігівщині

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

Фото: DLC: Освітні центри «Вулик»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-