На Тернопільщині прощаються з одним із загиблих воїнів 128-ї бригади

На Тернопільщині прощаються з одним із загиблих воїнів 128-ї бригади

Укрінформ
Жителі села Скорики Тернопільської області сьогодні, 7 листопада, прощаються із зaгиблим воїном 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, жителем цього села - Пoтєхiним Руслaном.

Про це повідомила у Фейсбуці Скориківська ОТГ, передає Укрінформ.

“Страшна звістка про трагедію, яка підступно спіткала Воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, прилетіла чорним ключем і в нашу громаду - 3 листопада, внаслідок цинічної атаки ворога, загинув наш земляк, житель с. Скорики - Потєхін Руслан Володимирович (10.11.1973 р.н.). Руслан мужньо та самовіддано боровся за свободу України ще з 2014 року, а сьогодні янголом повертається до рідного села”, - йдеться в дописі.

Зазначається, що спочатку із захисником попрощаються у смт. Підволочиськ, а ввечері вже у рідному селі в приміщенні сільського Будинку культури буде відслужена панахида.

Напередодні на Закарпатті вшанували пам'ять військових 128-ї гірсько-штурмової бригади, які загинули 3 листопада у Запорізькій області внаслідок влучання російської ракети “Іскандер”.

На Закарпатті з 6 листопада оголошено триденну загальнообласну жалобу.

Читайте також: У Кропивницькому попрощались із чотирма загиблими воїнами

Як повідомлялося, 3 листопада на Запорізькому напрямку противник вдарив ракетою “Іскандер-М” по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Внаслідок ворожого удару загинули 19 воїнів, також поранення різного ступеня тяжкості дістали місцеві жителі.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади відсторонили на час проведення слідчих заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-