Чернігів став побратимом ще двох міст - французького Сен-Дені та американського Вайнт-Плейнс

Чернігів став побратимом ще двох міст - французького Сен-Дені та американського Вайнт-Плейнс

Укрінформ
Чернігів підписав угоди про партнерство ще з двома містами — французьким Сен-Дені та американським містом Вайнт-Плейнс.

Про це повідомляє Чернігівська міська рада, передає Укрінформ.

Депутати Чернігівської міської ради під час сесії затвердили наміри про укладання партнерства між Черніговом та ще двома містами — французьким Сен-Дені та американським Вайнт-Плейнсом.

“Я пишаюся тим, що наші міста підписують угоду про співпрацю для обміну ідеями, проєктами та культурною діяльністю. Ми були раді приймати дітей із Чернігова цього літа в одному з міських центрів відпочинку. Цей проєкт мав успіх і я з нетерпінням чекаю на нові обміни у майбутньому", — сказав у своєму зверненні очільник французького міста Метью Анотін.

Читайте також: Київ і Берлін підписали угоду про партнерство

Окрім економічної співпраці з 250-тисячним Вайнт-Плейнсом зі штату Нью-Йорк, де зосереджені передові виробники та інвестиційні компанії, Чернігів налагоджуватиме з цим американським містом туризм.

Як повідомлялося, цього року Чернігів розширив мережу міст-партнерів. Місто підписало угоду про співпрацю з містами Жешув (Польща), Реймс (Франція), Аахен (Німеччина), Лаппеенранта (Фінляндія) і почало від них отримувати допомогу. Цьогоріч діти військовослужбовців їздили на реабілітацію до Реймса.

Фото: Чернігівська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-