У Кропивницькому рідні військових вимагали визначити терміни служби

У Кропивницькому рідні військових вимагали визначити терміни служби

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому рідні та близькі військовослужбовців зібралися на акцію із закликом щодо необхідності визначення термінів служби.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми прийшли підтримати захисників наших, які з перших днів війни захищають нас і вони втомилися, їх пора поміняти. Вони мають право на демобілізацію після 18 місяців. Тому ми прийшли із зверненням», – розповіла одна з учасниць акції.

На центральній площі міста 27 жовтня зібралися кілька десятків учасників акції з плакатами із закликами надати відпустку або визначити термін служби для військових, аби ті мали можливість відпочити.

Учасники акції зазначили, що також є відповідна петиція, яка набрала понад 25 тис. підписів та чекає на розгляд Президента України. У петиції також йдеться про визначення термінів: «Вже понад рік наші військові знаходяться на фронті і не розуміють, скільки їм ще доведеться там бути, тому існує нагальна необхідність врегулювати терміни».

Читайте також: Наєв перевірив підготовку підрозділу Нацгвардії, який незабаром вирушить на фронт

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент України Володимир Зеленський підписав ухвалені парламентом 27 липня закони про продовження дії воєнного стану і проведення загальної мобілізації ще на 90 діб - до 15 листопада 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-