Наєв перевірив підготовку підрозділу Нацгвардії, який незабаром вирушить на фронт

Наєв перевірив підготовку підрозділу Нацгвардії, який незабаром вирушить на фронт

Фото, відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив підготовку одного з підрозділів Національної гвардії, який незабаром вирушить у район проведення бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це командування ОС ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

У Північній операційній зоні дуже пильна увага приділяється бойовій підготовці підрозділів, які незабаром вирушатимуть в райони проведення бойових дій на схід і півдні України. З огляду на це командувач Об’єднаних сил здійснив робочу поїздку до одного з підрозділів Національної гвардії України, бійці якого щодня відточують свою майстерність.

Як повідомив Наєв, метою поїздки є ознайомлення з ходом опанування українськими воїнами озброєння та військової техніки, що була надана країнами-партнерами як допомога.

"Підрозділи як Збройних сил України, так і Національної гвардії, що виконують завдання в Північній операційній зоні, з часом відбувають на ротаційній основі на схід та південь нашої країни для того, щоб вести наступальні дії. Тож, я мав особисто переконатися у їхньому рівні готовності використовувати передану нашими партнерами західну зброю для того, щоб бити ворога й наближати нашу перемогу", – наголосив генерал-лейтенант.

Командувач спробував свої сили в опануванні окремим зразками озброєнням.

"Переконався, що зброя дуже якісна. Вона має хороші бойові властивості – це і влучність, і темп стрільби. До того ж техніка має броньований захист, а також дуже високі ходові якості. Кожна з броньованих машин, що стоїть на озброєнні Національної гвардії здатна дуже швидко рухатися та має потужний двигун. Дощ, бруд та глибокий пісок для такої машини не є перешкодами", – підкреслив Наєв.

Читайте також: Нацгвардійці знищили російську САУ «Гіацинт-С»

За словами командувача, всі питання, які виникають у ході підготовки, вирішуються на місці. Бійці вміють гарно працювати зі зброєю, а також мають високий моральний та бойовий дух.

Як повідомляв Укрінформ, Наєв перевірив готовність до зимиу Північній операційній зоні.

За словами командувача, підготовка до зими у вказаній операційній зоні триває. Зокрема здійснюється завезення дров, перевіряється наявність зимової форми одягу. Також триває вирішення питань щодо задоволення потреб захисників у підготовці до виконання завдань у зимових умовах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-