У Бучі відкрили новий корпус підстанції екстреної медичної допомоги

У Бучі відкрили новий корпус підстанції екстреної медичної допомоги

Фото
Укрінформ
У Бучі Київської області завдяки благодійній організації «Угорська екуменічна служба» ввели в експлуатацію сучасний та комфортний побутовий модульний корпус екстреної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці

За його словами, новий корпус зведений на вулиці Яблунській поруч зі старою будівлею «швидкої». Приміщення, де медики працювали до цього, – у критичному стані, а в новому є всі умови для комфортної роботи та перепочинку.

«Бучанська підстанція обслуговує всіх мешканців району. Загалом тут працюють понад 80 осіб – це 7 бригад «швидкої». За одну зміну одна бригада має щонайменше 12-15 викликів. Медики зізнаються, що іноді на базу протягом зміни навіть не заїжджають. Але радіють, що мають нарешті комфортну будівлю», - зазначив очільник ОВА.

Також він зауважив, що жителі Київщини повинні мати доступні та якісні медичні послуги. А ті, хто рятують життя людей 24/7, повинні мати гідні умови праці та заробітну плату.

Кравченко від жителів області подякував за допомогу керівнику Угорської екуменічної служби Ласлу Легелу, а також висловив вдячність міжнародним партнерам, які допомагають відроджувати Київщину.

Читайте також: У КОВА підбили підсумки перевірки відбудови об'єктів Бучі, зруйнованих загарбниками

Як повідомлялося, раніше Кравченко зазначив, що у Київській області вже відновили понад 13 тисяч об'єктів, пошкоджених внаслідок бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-