В окупованому Мелітополі загарбники перевіряють телефони дітей - Федоров

В окупованому Мелітополі загарбники перевіряють телефони дітей - Федоров

Єдині новини
Укрінформ
У тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники посилили терор щодо дітей - обшукують мобільні телефони та змушують видалити деякі месенджери.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Терор на дітей посилився. Ворог може зайти з обшуком, і в першу чергу обшукують гаджети, мобільні телефони. Там вони намагаються застосунки для онлайн-навчання в українських школах, перевіряють листування, дивляться музичний плейлист, фото, перевіряють, чи є українська мова та змушують видаляти месенджер Signal", - сказав він.

Читайте також: У Мелітополі підірвали автівку з загарбниками-мародерами

Федоров відзначив, що таким чином загарбники намагаються знайти канали комунікації мешканців міста з тими, хто перебуває на підконтрольній Україні території, або за кордоном.

Читайте також: У Мелітополі загарбники викрадають людей та звинувачують їх в тероризмі - мер

Як повідомлялось, у тимчасово окупованому Мелітополі вночі пролунав вибух в районі Авіамістечка. Як потім стало відомо, було підірвано авто з загарбниками, які грабували квартири людей. Ще один вибух чули ввечері. Наразі детальної інформації щодо нього немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-