На Одещині проводять розслідування щодо булінгу в одній зі шкіл

На Одещині проводять розслідування щодо булінгу в одній зі шкіл

Укрінформ
У школі села Шевченкове Кілійської громади Ізмаїльського району діти знущалися з однолітка. Хлопчика засовували головою у вигрібну яму та змусили оголитися на камеру.

Про факт булінгу у Фейсбуціповідомив директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак, передає Укрінформ.

За словами голови облдепартаменту освіти, подія сталася в позашкільний час.

«За заявою директора школи та відділу освіти розпочато кримінальне провадження щодо жорстокого поводження з дітьми. У школі видані відповідні накази. Відділом освіти проводиться службова перевірка організації профілактичної роботи у закладі. Матір відмовилася писати заяву на кривдників, натомість це зробила директор школи», - пише Лончак.

Лончак зазначив, на один з кривдників – син місцевої вчительки – знімав процес знущань на телефон.

Відео потрапило у соцмережі. Хулігани насильно засовують голову дитини у вигрібну яму в туалеті, змушують хлопчика зняти спідню білизну та оголити статеві органи.

У самій школі матір «режисера» характеризують як порядну людину та хорошого фахівця. За словами Лончака, жінка була шокована тим, що сталося.

«Ніякого спротиву щодо розслідування з її боку не зафіксовано, це на комісії підтверджено представниками правоохоронних органів. Її долю визначить службове розслідування. На даний час слідство триває», - додав посадовець.

Читайте також: В Україні стартує проєкт з безкoштoвної психологічної дoпoмoги для підлітків та молоді

Голова Департаменту освіти ОДА запевнив, що бере ситуацію під свій особистий контроль.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі затримали юнака, який продав психотропні речовини 14-річній дівчині. Школярка померла в лікарні від передозування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-