Херсонщина та Харківщина отримають шість тисяч буржуйок

Херсонщина та Харківщина отримають шість тисяч буржуйок

Укрінформ
Кабінет Міністрів передав Херсонській та Харківській обласним державним (військовим) адміністраціям 6 000 буржуйок, виготовлених Укрзалізницею.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук

«Передано шляхом відчуження у державну власність Херсонській та Харківській обласним державним (військовим) адміністраціям, відповідно, 1 860 та 4 140 печей мобільних металевих (буржуйок) на твердому паливі», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Німецька родина передала 240 буржуйок для ЗСУ та громад

Відповідне рішення ухвалене шляхом внесення змін до розпорядження Кабміну від 8 жовтня 2022 року №880 «Деякі питання діяльності акціонерного товариства «Українська залізниця» в умовах воєнного стану».

Наголошується, що устаткування передається ОВА з подальшою передачею районним державним (військовим) адміністраціям та/або військовим частинам ЗСУ та іншим військовим формуванням, або територіальним громадам в особі органів місцевого самоврядування, військовим адміністраціям населених пунктів (у разі їх утворення) Херсонської та Харківської областей.

Читайте також: На Донеччині цієї зими централізованого опалення не буде у восьми містах

Як повідомлялося, за розпорядженням Кабміну від 8 жовтня 2022 року, АТ “Українська залізниця” з метою задоволення потреб населення деокупованих територій Херсонської області в осінньо-зимовий період в умовах воєнного стану було доручено виготовити печі мобільні металеві (буржуйки) на твердому паливі у загальній кількості 6 000 штук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-