Мер Мукачева прокоментував обшуки силовиків

Мер Мукачева прокоментував обшуки силовиків

Укрінформ
Мер Мукачева Андрій Балога наполягає, що всі рішення і процедури щодо продажу землі навколо стадіону "Авангард" у місті здійснювалися відповідно до чинного законодавства.

Про це мер написав у Фейсбуці, коментуючи проведені обшуки у цій справі, передає Укрінформ.

"Декілька слів з приводу проведення слідчих дій в місті Мукачеві. По-перше, кримінальне провадження, в рамках якого відбуваються слідчі дії, стосується викупу земельної ділянки ТОВ «Універсал-М», яка ними орендується у місті з 2003 року. По-друге, всі рішення та процедури щодо цієї земельної ділянки здійснювались у поточному році відповідно до чинного законодавства", - заявив він.

Читайте також: У Мукачеві податок від зарплат військових з частин перераховують на підтримку армії

За словами Балоги, уся потрібна інформація та документи були надані правоохоронцям у повному обсязі у співпраці зі слідством, на усіх етапах їх роботи.

"Сподіваюсь, що слідчі підійдуть до з'ясування всіх обставин справи максимально об'єктивно та неупереджено, відповідно до законодавства, перед яким всі однозначно рівні. Переконаний у законних діях міської ради та в тому, що надалі це буде підтверджено в рамках цього розслідування та судами, як це було не один раз", - додав він.

Читайте також: Андрій Балога, міський голова Мукачева

Як повідомлялося, вранці 10 жовтня СБУ та НАБУ провели обшуки у міського голови Мукачева, голови Мукачівської районної ради та у низці компаній через корупційну схему продажу комунальної землі навколо стадіону «Авангард».

За даними правоохоронців, ціна землі була занижена в 10 разів, через що міський бюджет Мукачева недоотримав від продажу 100 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-