Загарбники закликають жителів Генічеського району стати на військовий облік - ЗМІ

Загарбники закликають жителів Генічеського району стати на військовий облік - ЗМІ

Укрінформ
Російські окупанти закликають жителів Генічеського району на ТОТ Херсонщини стати на військовий облік, з'явилася інформація про те, що в Генічеську запрацював так званий військкомат.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання Генічеськ ua.

«Російські окупанти закликають жителів Генічеського району стати на військовий облік у військкоматі в самому Генічеську», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на окупаційних ресурсах з'явилася інформація про те, що в Генічеську запрацював «військкомат Херсонської області».

Читайте також: Загарбники використають чоловіків з ТОТ як живий щит для своїх військ - правозахисник

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

У Херсонській області колаборанти видали за новозбудований «урядовий квартал» на тимчасово захопленій Арабатській Стрілці будівлі українського оздоровчого проєкту «Еко-місто».

Читайте також: Загарбники почали мобілізацію на тимчасово захопленій території Запорізької області

На тимчасово захопленій Херсонщині російські військові та колаборанти збираються на Арабатській Стрілці – там розміщують і «адміністрації», і проводять бойові навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-