На Закарпатті обговорили з румунським послом будівництво транспортного мосту

На Закарпатті обговорили з румунським послом будівництво транспортного мосту

Фото
Укрінформ
Начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита на зустрічі із послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою та головою Румунської агенції розвитку міжнародної співпраці «RoAid» Даніелою Добре обговорили будівництво транспортного мосту.

Про це Віктор Микита повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Обговорили питання будівництва транспортного мосту, який з’єднає Україну та Румунію в межах нового пункту перетину кордону – біля села Біла Церква (Тячівський район - ред.) над Тисою. Тут маємо великий прогрес. Перша черга будівельних робіт триває. Очікуємо на узгодження та підписання додаткових міжнародних документів”, - поінформував начальник ОВА. 

Він додав, що запросили румунських колег приєднатися до втілення проєкту в рамках співробітництва з Румунською агенцією розвитку міжнародної співпраці «RoAid».

Читайте також: Дороги і мости підтримуватимуться у нормальному стані попри мінімальні видатки - Шмигаль

“Маємо підтримку та спільне бачення подальшого руху в цьому кейсі. Дякую за увагу до наших ветеранів”, - зазначив очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті обмежили рух автобусів по аварійному мосту до озера Синевир, обмеження не стосуються легкових автівок та піших туристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-